Головна » 2018 » Квітень » 6 » Розквітай, писанко!
12:49
Розквітай, писанко!

На Центральній площі міста 4 квітня відбулася виставка міського етапу обласного фестивалю-конкурсу «Розквітай, писанко!». Експозиція складалася з писанкових дерев, вишиваних рушників та великодніх композицій.

Конкурс організований управлінням освіти м. Чернівці в рамках міського етапу обласного фестивалю "Розквітай, писанко!". Його метою є відродження та збереження буковинських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва, виявлення та підтримка талановитої учнівської молоді.

У конкурсі взяли участь учні та педагоги міських шкіл і дитячих садків.

Долучилася до конкурсу і наша гімназія.

У номінації «Писанка»  учениця 7-а класу Главіцька Дарина  представила свою писанку на великодню тематику і була нагороджена грамотою переможця конкурсу на кращий розпис  традиційної писанки.

У номінаці "Великоднє дерево" композиція представлена нашою гімназією була оцінена найвищими балами та гідним першим місцем номінації.

У загальному підсумку балів за три номінації  виставки міського етапу обласного фестивалю-конкурсу «Розквітай, писанко!» гімназія зайняла призове місце та була нагороджена дипломом ІІ ступеня та грошовою премією.

 

Переглядів: 420 | Додав: админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar