Головна » 2020 » Червень » 9 » Героїв України вшануємо в громаді і в родині
19:02
Героїв України вшануємо в громаді і в родині
Акція 
«Героїв України вшануємо в громаді і в родині»

 Без героїв, без їх героїзму не відбулося б України. Вся історія нашої держави – це історія героїзму. Небагато є держав у світі, які домоглися незалежності великою жертовністю героїв, які віддали своє життя за найважливішу людську цінність – волю.
 Ми, українці, маємо вклонитись пам’яті справжніх Героїв, маємо пом’янути їх душі та взяти за взірець, їхнє самовіддане служіння в ім’я України.
 День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Цього дня ми вшановуємо пам’ять видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державності.
 Відповідно до листа Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації від 20.05.2020 №01-31/1263 «Про проведення акції «Героїв України вшануємо в громаді і в родині» управління освіти Чернівецької міської ради інформує, що з 23 травня по 14 червня 2020 року в області проводиться акція «Героїв України вшануємо в громаді і в родині».
 Класним керівникам рекомендуємо розробити колективні вітальні листівки/відео подяки, організувати онлайн трансляції (спілкування) з дітьми на тему: «Чому важливо пам’ятати Героїв», пошуково-дослідницьку роботу «Про Героя мого міста/села».
 Це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.
 У цей день бажаю усім, аби на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода.
 Дякую кожному, хто нині продовжує справу героїв-патріотів і творить нову Україну. Будьмо гідними їхнього подвигу. Бережімо Україну! Любові та миру всім нам!

Живим – уклін, загиблим – слава!!!
ДЯКУЄМО ЗА МИРНЕ НЕБО!!!
Переглядів: 204 | Додав: админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar