Головна » 2017 » Листопад » 29 » Урок-презентація «Національна кухня Японії»
16:48
Урок-презентація «Національна кухня Японії»

Дивовижна і неоднозначна країна Японія. Географічне розташування групи островів і відокремленість від усього іншого світу створили особливу культуру всередині країни, традиції, які не змінюються тисячоліттями. В тому числі це стосується національної японської кухні.

Згідно з планом проведення заходів, присвячених Року Японії в Україні для учнів 9-х класів нашого закладу вчитель праці підготувала та провела урок-презентацію «Національна кухня Японії. Суші в Японії». Під час уроку учні познайомилися з найбільш поширеним і відомим на весь світ національним блюдом Японії – суші. Вчитель відзначила, що японська кухня представляє інтерес не тільки завдяки своїм незвичайним страв, але також із-за самої суті процесу їх споживання. У цій країні, як ні в якій іншій, дотримуються звичаї і традиції до, під час і після трапези. Прийом їжі є справжнім ритуалом, за яким цікаво спостерігати і взяти в ньому участь.. Отже, на прикладі японських традицій діти прийшли до висновку, що багато чому люди з різних культур могли б повчитися одне в одного – якщо тільки матимуть бажання зрозуміти одне одного.

     

Переглядів: 474 | Додав: админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar