Головна » 2016 » Лютий » 29 » Пам’ять Героїв Небесної Сотні!
13:57
Пам’ять Героїв Небесної Сотні!
В ці дні хай єднає нас думка єдина,
Ми зло в нашім домі долали не раз.
Все треба зробить, щоб жила Україна –
Приймаймо цей заклик, як Божий наказ!

Вже другий рік поспіль в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Країна схиляє голови перед своїми героями. Вони не побоялися підставити себе під ворожі кулі і борються за незалежність нашої країни і до цього часу.
У рамках вшанування пам’яті полеглих на Майдані Героїв Небесної Сотні в гімназії №3 класні керівники та класоводи провели у кожному класі години спілкування на тему «Пам’яті героїв присвячується». В гімназії було створено куточок пам’яті, де учні мали можливість долучитися до акції «Запалимо лампадку пам’яті». 9-А клас під керівництвом А.О. Накай було проведено виховний захід «Герої не вмирають, просто йдуть». Учні зосередили увагу гімназистів на трагічних подіях 18-20 лютого 2014 року, коли під час революції Гідності було поранено більш, як тисяча людей, загинуло понад 100 протестувальників, яких ми тепер називаємо Небесною Сотнею. Пам'ять пом'янули хвилиною мовчання. Було продекламовано багато віршів про події на Майдані та про Україну. Згадали також про бійців які захищають цілісність та незалежність нашої держави на сході України сьогодні.
Ми пишаємося тим, що наша Батьківщина мала славні періоди історії, справді легендарних героїв, мужньо пережила найважчі випробування і не скорилася. Ми пишаємося тим, що Україна, ніколи не поневолювала інших народів, а лише захищала себе.
Переглядів: 434 | Додав: админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0