Головна » 2020 » Квітень » 10 » Конкурс «Колосок»
11:52
Конкурс «Колосок»

Організатори Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок» у зв‘язку із складною епідемічною ситуацією в Украіні вирішили провести весняний етап конкурсу 25 квітня онлайн абсолютно БЕЗКОШТОВНО для ВСІХ БАЖАЮЧИХ учнів 1-11 класів.
Для цього дитині необхідно установити на телефоні безкоштовний мобільний додаток «Колосок. Підготовка до конкурсу», зайти на нього та самостійно зареєструватися за посиланням. Форма реєстраціі дуже проста, треба вказати ПІБ, місто, клас. Якщо це зробити до 25 квітня, тоді в день пооведення дитина просто заходить в додаток та виконує завдання. Кожний учасник отримує кількість балів, яку набрав, електронний сертифікат та в якості подарунка електронну передплату на журнал або газету.

Ті діти, що заплатили за участь у конкурсі «Колосок весняний 2020», будуть мати змогу взяти участь в окремому платному конкурсі, який відбудеться після того як діти вийдуть на навчання (червень або вересень) та отримають зовсім інші нагороди. Причому їм буде запропоновано вибрати форму проведення конкурсу: паперовий варіант або онлайн.

УВАГА! Мобільний додаток працює тільки на смартфонах, він розроблений для Android.

Переглядів: 201 | Додав: админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar