Головна » 2020 » Січень » 21
КОЛЯДУЄ ГІМНАЗІЯ -2020
Кожне свято має своє звучання. Великдень дзвенить дзвонами і гаївками. Плащаниця огортає нас тишею. А Різдво – звучить колядою!
Щорічно у Чернівецькій гімназії #3 проходить пісенний фестиваль "Колядуємо разом". Мета даного фестивалю залишається незмінною. Це відродження духовних традицій. Урочисто, піднесено, велично і натхненно звучали колядки та щедрівки у виконанні учнів 5-9 класів,жодна з них не повторилась.
Діти кажуть, що завдяки таким заходам ще більше відчувається різдвяна атмосфера і вірять, що виконання колядок та щедрівок об'єднує усіх людей і приносить у кожну домівку тільки радість.
Милували слух своїм співом і гості фестивалю - вокальна група ансамблю "Квіти Буковини" польського культурно-освітнього центру, що при гімназії. У їх виконанні ми почули чарівні колядки польською мовою.
Заключним акордом свята пролунала фінальна колядка «Добрий вечір, тобі, пане господарю» у виконанні всіх учасники фестивалю.
Гімназистами та вчителями вкладена частинка душі і щирості, яка допоможе повірити у добро та надію на завтрашній день.Тож нехай Різдвяні свята, ще довго зігріватимуть наші серця.
Переглядів: 196 | Додав: админ | Дата: 21.01.2020 | Коментарі (0)