Головна » 2016 » Липень » 06
Упродовж 10 років співпраці можемо стверджувати: директор Чернівецької гімназії №3 Оксана Володимирівна Попадюк – високопрофесійний керівник, якому притаманні дуже цінні якості, а саме: почуття нового, принциповість, наполегливість у досягненні поставленої мети. Ваш талант організатора, менеджера і мудрого порадника викликають повагу у колег, учнів, батьків.
Оксана Володимирівна – це Директор з «великої літери». Бажаємо Вам якомога довше залишатись такою, якою ми Вас знаємо і цінуємо: сміливим і несподіваним керівником, який випереджає час, прекрасним адміністратором, що пам̓ятає про все, хоча це і завдає чимало клопоту, різносторонньою особистістю, яка вміє і керувати школою, і ремонтувати, і будувати, і співчувати, і допомагати, - одним словом, Людиною, в чиєму серці знаходиться місце і для родини, і для роботи, і для друзів.
За роки спільної роботи ми пізнали Вас як КЕРІВНИКА – вправного і компетентного, який завжди зважено приймає важливі рішення, не забуваючи при цьому про працівників. Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий вклад у розвиток школи, зробили її такою, якою ми бачимо її зараз, комфортною та затишною, до якої кожного дня із радістю та задоволенням ідуть і учні, і вчителі.
Дорога наша, Оксано Володимирівно! Прийміть наші сердечні привітання з таким прекрасним ювілеєм – 10-річчям роботи на посаді директора гімназії №3. Зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підгрунттям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров̓я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Нехай людська шана та повага будуть подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.
Бажаємо успіхів та результатів у роботі, удачі і фінансового благополуччя, необмежених можливостей, здоров̓я, сімейного щастя!
May success at work, luck, prosperity, limitless personal opportunities, good health, and happiness in family life be your lifelong companions!
Nous vous souhaitons du succes et de bons resultats dans votre travail, de la chance et la prosperite financiere. Que vous ayez des possibilite sans limites, une santé de fer et un vrai bonheur familial!
З повагою адміністрація та колектив Чернівецької гімназії №3
Переглядів: 2069 | Додав: админ | Дата: 06.07.2016